Aan de bedrijfsarchitect  is natuurlijk ook een metgezel verbonden. Jeroen Vriens 
Afgestudeerd als bedrijfskundige  (BBA) en lang werkzaam geweest in de financiële dienstverlening.

Door mijn ervaring als adviseur in het zakelijke segment heb ik veel bedrijven in diverse branches van binnen gezien en advies gegeven.
Veel ondernemers gesproken en geholpen met (bedrijfskundige) vraagstukken en uitdagingen. Het is daarbij essentieel om snel tot de kern van de zaak te kunnen komen.

Ik vind het daarbij geweldig om de ondernemer en het bedrijf nog meer in de spotlights te zetten en op juiste wijze onder de aandacht te brengen.
Daarbij is het essentieel dat er gebouwd kan worden op een gedegen fundament. Is dit fundament er (nog) niet, dan creëren we dat samen.

Ik lever geen uitermate lange (theoretische ) rapporten die in een kast opgeborgen worden, maar ik draag  praktische oplossingen aan die uitvoerbaar en toepasbaar zijn.

 

Bij voorkeur verricht ik de werkzaamheden niet alleen achter een bureau, maar wil ik juist aanwezig zijn op uw locatie. Het bedrijf zien en beleven zodat ik een perfect beeld kan vormen. Ondernemen is leuk.  Ondernemen is kansen zien, kansen pakken en risico nemen,… maar wel weten wat u doet en waarom u iets doet!

Weten wat er speelt en waar uitdagingen voor de ondernemer en het bedrijf liggen. Dat is belangrijk.
Daarom heb ik naast  “De Bedrijfsarchitect” een aantal andere organisaties  opgezet en ben ik nauw betrokken geworden in de advisering
aan bedrijven en ondernemers binnen  uiteenlopende sectoren en branches.